السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دي اول مشاركة ليا بس الموضوع اكيد بيهم الكثير مننا خاصة الفتيات والموضوع مجرب ومضمون وهتدعولي هههههههههه
ندخل في الموضوع
هو غسول للفم كنت قرأت عنه قبل كد قلت اجربه بس بجد طلع رااااااائع
فوائده هي
1*انه مطهر رائع وممتاز للفم
2*بيمتص الروائح الكريهه من الفم
3*بيغير المذاق في الفم لفترة طويله طبعا التغيير للاحسن ههههههه
4*بيطيب رائحة الفم وبيخليها منتعشه طول اليوم وده المهم طبعا وبيفضل استعماله بعد كل وجبه او اول ماتصحي وقبل ماتنامي وخلاص
مكوناته
1*زجاجة ماء ورد
2*معلقة بيكنج صودا او بيكربونات الصودا يعني
3*نص معلقة صغيره قرفه مطحونه طبعا
الطريقه
1*هنسخن ماء الورد علي النار لمدة دقيقة
2*نضع باقي المكونات علي ماءالورد ونقلب جيدا
3*نحط الخليط كله في زجاجه بقمع او اي حاجه عندك
4*نجيب برطمان عليه شاش عشان نصفي الخليط وبعدين نرجعه الزجاجه مره تانيه
وبكده هيكون الغسول بتاعنا جاهز لاستعماله في اي وقت وعلي طول
ملاحظه
* أفضل ترك الغسول فى درجه حرارة الغرفه أول يوم ومن ثم حفظه فى الثلاجه وبعد كل استخدام
يرجع للثلاجه.
* وممكن حفظه فى درجه حرارة الغرفه على طول
* هذا الغسول مدة حفظه طويله والكميه تكفى لشهر واذا زاد استخدامه ممكن صنع زجاجتين.
* مع أول استخدام بتحسوبطعم غريب يشبه طعم الملح الخفيف والورد والقرفه وبعد ثوانى
هتدعولي لى بالخير..لان الطعم فى الفم بيكون روعه والاحساس بالانتعاش ميه ميه وطول اليوم رائحة فمكم بتكون ولا أحلى...والبيكنج الموجود بيحافظ على قتل البكتيريا الموجودة
وعلى صحة الفم من التسوس وعلى نظافة اللسان وتطهير البلعوم من اى التهابات.
نصيحتي
لا تنزعجون من اول ثانيه تستطعمون فيها الغسول, بعد الغرغرة ..بتحسو بروعة المذاق
ولا تتغرغرون بالماء بعد الغسول..فقط الغسول وعيشوا حياتكم
واذا صدق كلامى..ادعوا لبابا بالرحمة والغفران وادعولى بالخير..
باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي
دي اول مشاركة ليا بس الموضوع اكيد بيهم الكثير مننا خاصة الفتيات والموضوع مجرب ومضمون وهتدعولي هههههههههه
ندخل في الموضوع
هو غسول للفم كنت قرأت عنه قبل كد قلت اجربه بس بجد طلع رااااااائع
فوائده هي
1*انه مطهر رائع وممتاز للفم
2*بيمتص الروائح الكريهه من الفم
3*بيغير المذاق في الفم لفترة طويله طبعا التغيير للاحسن ههههههه
4*بيطيب رائحة الفم وبيخليها منتعشه طول اليوم وده المهم طبعا وبيفضل استعماله بعد كل وجبه او اول ماتصحي وقبل ماتنامي وخلاص
مكوناته
1*زجاجة ماء ورد
2*معلقة بيكنج صودا او بيكربونات الصودا يعني
3*نص معلقة صغيره قرفه مطحونه طبعا
الطريقه
1*هنسخن ماء الورد علي النار لمدة دقيقة
2*نضع باقي المكونات علي ماءالورد ونقلب جيدا
3*نحط الخليط كله في زجاجه بقمع او اي حاجه عندك
4*نجيب برطمان عليه شاش عشان نصفي الخليط وبعدين نرجعه الزجاجه مره تانيه
وبكده هيكون الغسول بتاعنا جاهز لاستعماله في اي وقت وعلي طول
ملاحظه
* أفضل ترك الغسول فى درجه حرارة الغرفه أول يوم ومن ثم حفظه فى الثلاجه وبعد كل استخدام
يرجع للثلاجه.
* وممكن حفظه فى درجه حرارة الغرفه على طول
* هذا الغسول مدة حفظه طويله والكميه تكفى لشهر واذا زاد استخدامه ممكن صنع زجاجتين.
* مع أول استخدام بتحسوبطعم غريب يشبه طعم الملح الخفيف والورد والقرفه وبعد ثوانى
هتدعولي لى بالخير..لان الطعم فى الفم بيكون روعه والاحساس بالانتعاش ميه ميه وطول اليوم رائحة فمكم بتكون ولا أحلى...والبيكنج الموجود بيحافظ على قتل البكتيريا الموجودة
وعلى صحة الفم من التسوس وعلى نظافة اللسان وتطهير البلعوم من اى التهابات.
نصيحتي
لا تنزعجون من اول ثانيه تستطعمون فيها الغسول, بعد الغرغرة ..بتحسو بروعة المذاق
ولا تتغرغرون بالماء بعد الغسول..فقط الغسول وعيشوا حياتكم
واذا صدق كلامى..ادعوا لبابا بالرحمة والغفران وادعولى بالخير..
باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي
عدل سابقا من قبل دوللى الدلوعه في 22nd مايو 2008, 1:14 pm عدل 1 مرات