۝۝ منتديات حبايب حنان ۝۝

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


    كالينولي باللحمه المفرومه

    nancy-tamer
    nancy-tamer
    عضو ماسى
    عضو ماسى


    انثى
    الجدي عدد الرسائل : 1889
    العمر : 31
    العمل/الترفيه : OsAmA MoNiEr
    المزاج : EsHtaA
    تاريخ التسجيل : 03/07/2008

    كالينولي باللحمه المفرومه Empty كالينولي باللحمه المفرومه

    مُساهمة من طرف nancy-tamer 28th أغسطس 2008, 1:44 pm

    هئولكم علي طريقة مووووووووز لعمل الكانيلونى

    وعن تجربـــــــــــــــــــــــــــه

    المقادير: كوب دئيىء

    كوباية لبن + بيضتين +ملح وفلفل

    يلا بسرعة حضرى المئادير

    الطريقة: نخلط الدئيىء باللبن حتى يتجانس اوي بعدين نضيف البيض

    واحدة واحدة ونئلب كويس اوووووووووي لحد الخليط يتجانس خااااااالص

    نسخن طاسة تيفال على النار كويس جدا ونضع بالكبشه العجينه

    ونوزعها فى الطاسة حتى تملاها تعمل اورص زي البيض كده

    لما تستوى نئلبها على الوش التاني التانى واكده بئي لحد ما العجينه تخلص

    يلا نعمل العصاج اوعوا تكونوا زهقتم

    نحمر بصلة مفرومة فى زبدة حتى يصفر لونها ونضيف اللحم ونئلبه

    كويس ونضيف ملح وفلفل

    نبدأ نحشى اللحم فى الائراص اللي احنا عملناها اللى عملناها ونلفها ونحطها فى صنيه

    ونضع على الوجه صلصة البشاميل والجبنة الرومى المبشورة او ( لحمه مفرومه او فراخ مكعبات حسب اللي عندكو بئا Razz )

    وندخلها الفرن 10 دقائق وبالهنا والشفا وافتكرووووووووني وادعووووووووووووووولي بئا Razz

    سلامــــــــــــــــــوز

      الوقت/التاريخ الآن هو 28th مارس 2024, 9:30 am