هئولكم علي طريقة مووووووووز لعمل الكانيلونى
وعن تجربـــــــــــــــــــــــــــه
المقادير: كوب دئيىء
كوباية لبن + بيضتين +ملح وفلفل
يلا بسرعة حضرى المئادير
الطريقة: نخلط الدئيىء باللبن حتى يتجانس اوي بعدين نضيف البيض
واحدة واحدة ونئلب كويس اوووووووووي لحد الخليط يتجانس خااااااالص
نسخن طاسة تيفال على النار كويس جدا ونضع بالكبشه العجينه
ونوزعها فى الطاسة حتى تملاها تعمل اورص زي البيض كده
لما تستوى نئلبها على الوش التاني التانى واكده بئي لحد ما العجينه تخلص
يلا نعمل العصاج اوعوا تكونوا زهقتم
نحمر بصلة مفرومة فى زبدة حتى يصفر لونها ونضيف اللحم ونئلبه
كويس ونضيف ملح وفلفل
نبدأ نحشى اللحم فى الائراص اللي احنا عملناها اللى عملناها ونلفها ونحطها فى صنيه
ونضع على الوجه صلصة البشاميل والجبنة الرومى المبشورة او ( لحمه مفرومه او فراخ مكعبات حسب اللي عندكو بئا )
وندخلها الفرن 10 دقائق وبالهنا والشفا وافتكرووووووووني وادعووووووووووووووولي بئا
سلامــــــــــــــــــوز
وعن تجربـــــــــــــــــــــــــــه
المقادير: كوب دئيىء
كوباية لبن + بيضتين +ملح وفلفل
يلا بسرعة حضرى المئادير
الطريقة: نخلط الدئيىء باللبن حتى يتجانس اوي بعدين نضيف البيض
واحدة واحدة ونئلب كويس اوووووووووي لحد الخليط يتجانس خااااااالص
نسخن طاسة تيفال على النار كويس جدا ونضع بالكبشه العجينه
ونوزعها فى الطاسة حتى تملاها تعمل اورص زي البيض كده
لما تستوى نئلبها على الوش التاني التانى واكده بئي لحد ما العجينه تخلص
يلا نعمل العصاج اوعوا تكونوا زهقتم
نحمر بصلة مفرومة فى زبدة حتى يصفر لونها ونضيف اللحم ونئلبه
كويس ونضيف ملح وفلفل
نبدأ نحشى اللحم فى الائراص اللي احنا عملناها اللى عملناها ونلفها ونحطها فى صنيه
ونضع على الوجه صلصة البشاميل والجبنة الرومى المبشورة او ( لحمه مفرومه او فراخ مكعبات حسب اللي عندكو بئا )
وندخلها الفرن 10 دقائق وبالهنا والشفا وافتكرووووووووني وادعووووووووووووووولي بئا
سلامــــــــــــــــــوز